Grafisch ontwerp

Logo, visitekaartjes of briefpapier. Fade-In ontwikkelt uw complete huisstijl.

Een huisstijl laten ontwikkelen

Als ondernemer is het van groot belang dat je een verzorgde huisstijl hanteert, of u nou een lokale garage bent of een internationale grote speler. Elke onderneming heeft een representatieve huisstijl nodig. Het is het eerst wat uw klanten zien!

Nog niet in het bezit van een professionele huisstijl? Fade-In is u graag van dienst.

Offerte aanvragen

Wat is nou precies een huisstijl

Een huisstijl is meer dan alleen een logo of een paar kleurtjes op je website. Je huisstijl draagt de visuele identity van je onderneming. Het straalt uit wat voor soort ondernemer u bent en op welke wijze u handelt. Daar kan een verzorgde huisstijl positief in bijdragen. Een nette professionele huisstijl zorgt er voor dat klanten het gevoel krijgen dat u te vertrouwen bent en dat uw producten/diensten van top kwaliteit zijn.

De huisstijl staat voor visuele stijl elementen, lettertypes en kleuren die met elkaar een geheel vormen. Zo kan er door een kleur keuze te maken een bepaald gevoel opgewekt worden bij klanten. Zo staat blauw en oranje met ronde vormen voor vertrouwen en rood en paars met hoekige vormen voor spanning / avontuurlijk.

Het is net wat bij uw onderneming past. Hier helpt Fade-In u graag bij.

Tevens is het belangrijk dat deze huisstijl op al uw uitingen consistent gehandhaaft word. Logo, website, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyers, facturen, bedrijfs kleding, belettering op uw bedrijfsauto, zelfs uw email handtekening moet op orde zijn. Fade-In ontwikkeld deze producten voor u en zorgt voor duidelijke huisstijl regels voor in de toekomst.

about image
about image

Huisstijl regels

Mocht u over ontwerpers of content schrijvers bevatten die ooit in de toekomst zonder hulp van Fade-In visuele media uitingen voor uw onderneming zullen produceren. Of gaat u ooit via een derde partij producten laten ontwikkelen zonder de hulp van Fade-In. Dan is het verstandig om een Huisstijl boek door ons te laten ontwikkelen. Deze zit standaard in ons Huisstijl pro pakket.

Het huisstijl boek kan gezien worden als een normen en waarden boek van uw visuele identity, Dit wilt zeggen dat er in vermeld staat welke lettertypes u wel en niet mag gebruiken. Welke soorten varianten logo’s u moet gebruiken en waar. U vind hier in stijl elementen, wit ruimtes en typografie grote. Ook is terug te lezen waarom we voor bepaalde kleuren hebben gekozen en wat de kleur codes zijn voor de drukker.

Dit middel is de sleutel om uw huisstijl altijd perfect te handhaven.

Tevens sturen wij u een geprinte versie op van het boek. Dit is bij de prijs in begrepen.

Mocht u het liefst willen dat Fade-In al uw toekomstige visuele werk gaat ontwikkelen. Dan is een huisstijl boek niet nodig. Wij staan namelijk gerant voor een consistente handhaving van uw huisstijl als u bij ons eerder de huisstijl heeft ontwikkeld.

Offerte aanvragen

Onze werkwijze bij het maken van uw Huisstijl

1. Offerte

Tijdens het offerte traject komen we graag langs om kennis met u te maken en u te adviseren betreft uw wensen. Als we een mooi plan op tafel hebben en een offerte waar beide partijen blij mee zijn gaan we beginnen met de realisatie van de site.

2. Oriënterend gesprek

Tijdens dit gesprek gaan we in op de details van uw onderneming. Zodat wij een perfect beeld krijgen over uw werkzaamheden en uitstraling. Dit gesprek kan gecombineerd worden tijdens de offerte fase.

3. Schetsen / Moodboard

We leveren u schetsen en moodboards aan om te bevestigen dat we in de juiste richting denken. Als dat niet zo is, passen we het aan tot u tevreden bent. Ook kunnen we een concept versie maken van de huisstijl.

4. Logo

Als eerste word uw logo ontwikkeld of aangepast naar de nieuwe huisstijl. Wij maken maximaal 5 voorstellen waar u uit kunt kiezen. Uw keuze werken we uit tot in de puntjes. U krijgt van ons de bron bestanden aangeleverd.

5. Uitwerking

We werken de huisstijl verder uit en ontwikkelen de producten die u wenst. Zoals, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen etc. We maken alle documenten zo op dat ze rechtstreeks naar de drukker verstuurd kunnen worden.

6. Na zorg

Als u voor het Pro pakket kiest dan ontwikkelen we nog het Huisstijl boek. Deze word met de post naar u verzonden. Ook is het mogelijk om al uw producten via Fade-In te laten printen. Bekijk de mogelijkheden hier

Prijzen grafisch ontwerp pakket:

Logo

Voor de startende ondernemer
249
,99
/ eenmalig
 • Uniek design
 • 5 Verschillende voorstellen
 • 1 Uitgewerkt ontwerp
 • Bron bestanden aangeleverd. EPS PDF PNG SVG

Offerte aanvragen

Huisstijl Pro

Voor de professional
849
,95
/ eenmalig
 • Logo
 • Visitekaartjes
 • Briefpapier
 • Envelop
 • E-mail handtekening
 • Factuur/Offerte template (Word)
 • Bedrijfs flyer/brochure
 • Huisstijl regels boek (1x geprint + digitaal)
 • 3 Verschillende huisstijl voorstellen
 • Bron bestanden aangeleverd. EPS PDF PNG SVG

Offerte aanvragen

Website abbonement

Uw drukwerk deal

Het is natuurlijk van groot belang dat als u zo’n prachtige huisstijl heeft laten ontwikkelen door Fade-In dat deze professioneel word geprint. Wij zouden Fade-In niet zijn als wij niet het volledige pakket kunnen aanbieden. Daarom is het mogelijk om bij Fade-In uw huisstijl professioneel te laten drukken. Bekijk de mogelijkheden van onze print diensten.

 • Gratis bezorgt.
 • Spoedlevering mogelijk.
 • Persoonlijke service.
 • De hoogste kwaliteit gegarandeerd.
 • Van visitekaartjes tot autobelettering.
Meer informatie
Al 100+ andere gingen u voor en sloten zich aan bij Fade-In Offerte aanvragen!