Website

Op zoek naar het visitekaartjes zonder houdbaarheids datum, neem een website bij Fade-In!

Een website neem je bij Fade-In

Als ondernemer wil je veel werk hebben. Je wilt gezien worden als een serieuze partij en je wilt boven je concurrentie uit steken. In dat geval is het belangrijk dat je een goede website hebt die bijtijds is en waar je trots op bent. Het eerste wat toekomstige klanten doen is je website bekijken. Ziet de site er bij de buurman beter uit, dan zullen ze sneller voor hem kiezen. Fade-In maakt websites die opvallen. Die met de tijd mee gaan en er voor zorgen dat uw leads sneller een deal met u sluiten.

Heeft u een site waar u zich voor schaamt, heeft u helemaal nog geen website of is uw site verouderd? Dan is het tijd voor een nieuwe.

Maak het verschil en laat uw website ontwikkelen bij Fade-In? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Website abonnement

Een website kopen is niet zo lastig. Wat het vaak ingewikkeld en tijd rovend maakt is de site goed onderhouden en updaten. Het is daarom belangrijk dat je maandelijks nieuwe content plaatst of je website mee laat groeien met de trend van tegenwoordig. Wij bij Fade-In begrijpen als geen ander dat die website wel het laatste is waar je je als ondernemer zorgen om wilt maken. Je wilt tenslotte lekker je beroep kunnen uit oefenen. Daarom heeft Fade-In de oplossing voor u.

Bij ons is er de mogelijkheid om je site te kopen op contract basis. Dit wilt zeggen dat je geen torren hoge kosten hebt vooraf, maar dat je elke maand betaald. Wij ontwikkelen een gloednieuwe website. Regelen je hosting en domein. Onderhouden de site elke maand. Voorzien de site van de laatste technieken en beveiligen de site tegen inbrekers. En dat allemaal zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om die website.

Wilt u nieuwe teksten en foto’s plaatsen op de site? Stuur ons een mailtje met de pagina naar keuze en de nieuwe tekst of foto. Binnen 2 werkdagen is de content aangepast en dat zonder dat u een extra factuur ontvangt.

De eerste maand factuur ontvangt u zodra de eerste maand na live plaatsten van de site voorbij is. U gaat dus niet betalen direct na goedkeuring van de offerte. Pas als uw site helemaal af is en u helemaal tevreden bent.

Tevens doen wij niet aan kleine lettertjes. Ons contract is transparant. Zo betaald u een jaar lang de kosten van het design en development van uw nieuwe website. Na dat jaar betaald u alleen nog voor onze services, hosting & domein en het onderhouden van de website.

about image

Dit contract is Na één jaar maandelijks opzegbaar. Ook is opzeggen zeer gemakkelijk. U contacteert ons met dat u niet langer gebruik wilt maken van onze dienst. Na 30 dagen, dat u akkoord heeft gegeven op het opzeggen van het contract, halen wij uw website offline. Ook geven wij u in de tussen tijd een verhuis token zodat u gemakkelijk de site kan onderbrengen bij een andere partij. Dit gaat allemaal zonder extra kosten.

Voor extra informatie, neem contact met ons op.

about image

Zelf uw website beheren

Vind u het belangrijk om zelf uw website aan te kunnen passen. Heeft u vaak updates zoals een blog of nieuws berichten of vind u het lastig ons telkens te contacteren. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Bij Fade-In is het mogelijk om een site te nemen waar een content management system (CMS) achter zit. Dit wil zeggen dat u zelf door middel van in te loggen in de site uw content kunt bewerken. Het CMS is duidelijk en u heeft geen kennis nodig van coderen. Mocht u een site laten ontwikkelen bij Fade-In met CMS, dan komen wij vrijblijvend langs om een CMS training te geven. Zodat u gelijk aan de slag kan met de site. Ook kunt u ons altijd bellen mocht u vragen hebben betreft het CMS van de site.

Geïnteresseerd in het nemen van een website met CMS. Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Offerte aanvragen

Onze werkwijze bij het maken van uw website

1. Offerte

Tijdens het offerte traject komen we graag langs om kennis met u te maken en u te adviseren betreft uw wensen. Als we een mooi plan op tafel hebben en een offerte waar beide partijen blij mee zijn gaan we beginnen met de realisatie van de site.

2. Concept

We gaan kijken wat voor soort site er bij uw onderneming past. Veel of weinig content. One page website of met meerdere pagina’s, etc. We bedenken een site die aansluit bij uw doelgroep.

3. Design

Elke pagina van de site word ontworpen. Dit word met u besproken en hier kunt u feedback opgeven. Als u helemaal blij bent met alle pagina’s gaan we de site ontwikkelen.

4. Development

De site word gecodeerd. Tevens zal de site de meest recente technieken van code taal bevatten, volledig werken op mobiel, tablet en desktop en getest worden.

5. Oplevering

We helpen u graag met het live plaatsen van de site. We backuppen eventueel uw oude website en plaatsen de nieuwe site op uw hosting omgeving.

6. Service

Als de site live staat gaan we over op service. Wilt u iets aanpassen of nieuwe content plaatsen of heeft u een foutje in de site gevonden. Contacteer ons en wij staan voor u klaar.

Prijzen website abonnement:

Basis

Voor de startende ondernemer
39
,95
/ Maand
(1e jaar 119,95 per maand)
 • Professionele website
 • Uniek design
 • Geschikt voor alle devices
 • Hosting & Domein
 • 5 Mail adressen
 • Na een jaar maandelijks opzegbaar

Offerte aanvragen

Pro + CMS

Zelf je website in beheer
119
,95
/ Maand
(1e jaar 198,95 per maand)
 • Professionele website
 • Uniek design
 • Geschikt voor alle devices
 • Maandelijkse Consultant
 • 24/7 Service
 • Hosting & Domein
 • 5 Mail adressen
 • Maandelijkse backups
 • Maandelijkse updates
 • Beveiliging van de site up-to-date
 • Zelf je site in beheer met een uitgebreid Content beheer systeem
 • Nooit meer zorgen hebben om je site
 • Na een jaar maandelijks opzegbaar
 • Google analytics koppeling
 • Maandelijkse site rapportages

Offerte aanvragen

Alles is mogelijk

Niet overtuigd van de voordelen van een website abonnement bij Fade-In? Geen probleem, het is natuurlijk ook mogelijk om een site bij ons te laten ontwikkelen met een eenmalige factuur. Dit is interessant als u zelf uw hosting en domein in beheer neemt en zelf de site kan back-uppen.

vanaf499
,95
Website eenmalige factuur
 • Professionele website
 • Uniek design
 • Geschikt voor alle devices

Offerte aanvragen

Al 100+ andere gingen u voor en sloten zich aan bij Fade-In Offerte aanvragen!